Totaaloplossing
Centrumplan Best

DE UITDAGING

Centrumplan Best was een uitdaging van formaat. De opdracht was namelijk om de complete installatietechniek te bedenken, ontwerpen én te realiseren voor tien luxe appartementen, twee grote penthouses op de bovenste verdieping en een horecagelegenheid. En dat alles in één pand.

12 luxe appartement en een horeca plint

Centrumplan Best was een bijzonder project voor FVDL Totaaltechniek omdat dit project volledig in samenwerking ging met ons eigen moederbedrijf en met onze vaste partners. Daarom zaten wij al in een vroeg stadium aan de tafel en konden we vanaf dag één onze inbreng en expertise inzetten voor het beste eindresultaat. Want de complete techniek achter 12 appartementen en een horecagelegenheid vraagt om een goed plan en een goed ontwerp zodat de realisatie vlekkeloos kan verlopen.

Comfortabel wonen en werken

Ook in dit nieuwe pand hebben we gezorgd voor een sterk staaltje techniek. De appartementen, de penthouses en het onderliggende cafe/restaurant zijn voorzien van de nieuwste techniek op gebied van elektra, veiligheid en klimaatvoorzieningen. Ook is er een complete communicatie infrastructuur aangelegd met een snel data netwerk zodat  comfortabel, snel en efficiënt wonen en werken in het Centrumplan Best geen enkel probleem is. En onze onderhoudstechnici zorgen ervoor dat al deze techniek goed, veilig en storingsvrij blijft werken.

Wat hebben we allemaal gedaan?

Nog in te vullen…

Meer weten over dit project?

Wil je meer weten over dit project of wil je weten hoe wij ook jullie hoofdkantoor kunnen omtoveren tot een waar werkparadijs? Neem dan contact met ons op.

Gert van Middelkoop

0499 39 64 38