MET ONZE DIENSTEN
STAAN WIJ ALTIJD
VOOR JE KLAAR

Onze 15 specialisten zorgen voor een perfecte installatie en voor goed onderhoud van een elektrische installaties, communicatie- en veiligheidsinstallaties en duurzame stroomvoorzieningen.

We maken graag een voorstel

ELEKTROTECHNIEK

Snelle, betrouwbare en flexibele installaties, dat is waar wij voor staan. Van het ontwerpen tot aan de realisatie van iedere installatie. Onze service gaat zelfs verder na een perfecte eindoplevering van de installatie. Ook het volledige onderhoud kun je aan ons overlaten. Vanzelfsprekend leveren wij hierbij ook alle benodigde keuringen en certificeringen. Dus, ben je op zoek naar een veilige, moderne en boven alles betrouwbare elektrische installatie? Dan staat het FVDL Totaaltechniek team voor je klaar!

KLIMAAT OPLOSSINGEN

Ook onze klimaatbeheersing is een totaaloplossing. Van verwarming en koeling tot aan de juiste ventilatie en luchtvochtigheid. Je wilt immers een gezond en aangenaam klimaat creëren op je kantoor, in je bedrijfspand of in je winkel. FVDL Totaaltechniek kan dat volledig voor je verzorgen. We bedenken, ontwikkelen en onderhouden de perfecte klimaatinstallatie, waardoor we onze opdrachtgevers kunnen verzekeren van een comfortabele werk- en leefomgeving en een laag energieverbruik.

VEILIGHEID

Veiligheid is een van de belangrijkste zaken binnen je bedrijfsvoering. Of het nu gaat om goede alarmsystemen gekoppeld aan een noodcentrale, beveiliging van je bedrijfspand óf sprinklerinstallaties die zorgen dat een beginnende brand direct wordt geblust.  FVDL Totaaltechniek zorgt ervoor dat jij en je team zich veilig voelen binnen je bedrijf en dat doen we met de meest moderne en betrouwbare beveiligingssystemen en installaties.

DATA EN COMMUNICATIE

Communicatie en data staan vandaag de dag centraal in iedere organisatie. De data en communicatie installatie is de rode draad in jouw organisatie. FVDL Totaaltechniek is expert in het aanleggen van een modern en betrouwbaar data- en communicatienetwerk in bedrijfspanden, kantoren en winkels. Ook kunnen we iedere netwerk voor je uitbreiden, doormeten, onderhouden en natuurlijk certificeren.

ONDERHOUD & STORINGSDIENST

Uiteraard is een totaaloplossing pas compleet, als je ook een goede service op het gebied van onderhoud en storingen kan bieden. Door middel van goed onderhoud zorgen we ervoor dat alle installaties en systemen goed, efficiënt en operationeel blijven functioneren. En mocht er toch een keer een storing optreden? Dan staan onze collega’s van de storingsdienst 24-7 voor je klaar om de storing zo snel mogelijk op te lossen.

Neem contact op