MET ONZE DIENSTEN
STAAN WIJ ALTIJD
VOOR JE KLAAR

Onze 15 specialisten zorgen voor een perfecte installatie en voor goed onderhoud van een elektrische installaties, communicatie- en veiligheidsinstallaties en duurzame stroomvoorzieningen.

We maken graag een voorstel

ELEKTROTECHNIEK

Snelle, betrouwbare en vooral slimme installaties, dat is waar we voor staan!

Elektra moet vóór jou werken, daarom denken we met je mee mee en kijken we hoe we met de juiste oplossingen jouw leven makkelijker kunnen maken. We maken een goed plan op maat dat naadloos aansluit bij jouw situatie, niet alleen nu maar ook in de toekomst! Dat noemen wij pas slim 😉 

Van de verlichting, data en communicatie oplossingen tot de automatisering of verduurzaming van het pand, onze specialisten staan voor je klaar met de slimste technieken en installaties. Want dat is waar wij de juiste energie van krijgen!

Meer over elektrotechniek 

BEVEILIGING

Een veilig gevoel voor je medewerkers en zekerheid voor je bedrijf staat natuurlijk altijd op één. Wij begrijpen dat als geen ander!

Overdag of in de avonduren, in of rondom je pand, beveiliging moet altijd en overal goed werken, zodat iedereen met een veilig gevoel kan werken. Onze installateurs zijn VEB gecertificeerd en weten als geen ander wat er nodig om jouw bedrijf goed te beveiligen. Niet alleen nu maar ook in de toekomst!

Vraag direct een offerte op

DATA EN COMMUNICATIE

Waar digitaal gewerkt wordt zijn betrouwbare data- en communicatie installaties een must!

Ons team kijkt samen met jou wat er waar nodig is aan digitale communicatie. Hoeveel werkplekken zijn er? Waar heb je internetaansluitingen en telefoon nodig? Komen er beamers of schermen te hangen?

Je kunt rekenen op eerlijk advies en installatie van de beste data oplossingen. Van WiFi tot netwerkpoorten en patchkasten, wij zorgen dat je altijd online en bereikbaar bent!

DUURZAAMHEID

Duurzame oplossingen hebben de toekomst. Ook voor jouw bedrijf!

Duurzaamheid is de afgelopen jaren een begrip geworden en het biedt bedrijven dan ook de nodige kansen. Met minimale investeringen kunnen organisaties al snel 15 procent van de energie in hun gebouwen besparen.

En precies daarom denken wij graag in duurzame mogelijke oplossing; van zonnepanelen tot warmtepompen als vervanging van gasinstallaties. 

Wist je dat ons kantoor het Groenste pand van Nederland was in 2016/2017?  Samen streven we naar 0 op de meter!

ONDERHOUD & STORINGSDIENST

Uiteraard is een totaaloplossing pas compleet, als je ook een goede service op het gebied van onderhoud en storingen kan bieden. Door middel van goed onderhoud zorgen we ervoor dat alle installaties en systemen goed, efficiënt en operationeel blijven functioneren. En mocht er toch een keer een storing optreden? Dan staan onze collega’s van de storingsdienst 24-7 voor je klaar om de storing zo snel mogelijk op te lossen.

Neem contact op