JONG EN MODERN
MET EEN RIJKE GESCHIEDENIS

Bouw of renovatie, wij gaan altijd voor de perfecte connectie. Om dat te bereiken luisteren wij goed en moeten alle installaties en systemen naadloos op elkaar aansluiten. Dat is wat wij noemen de ideale totaaloplossing

Daar wil ik meer van weten!

FVDL TOTAALTECHNIEK

Waar Fried van de Laar in 1994 begon met zijn aannemersbedrijf, zijn wij als FVDL Totaaltechniek in heel korte tijd uitgegroeid tot één van de installatie specialisten in de markt.

De afgelopen jaren zien we een grote vraag vanuit de markt ontstaan naar technische specialisten, maar ook naar één totaaloplossing. Daar wilden we iets mee doen! En zo is FvdL Totaaltechniek ontstaan. 

To • taal • tech • niek (de; v)

“Het totaal aan technische specialismen, zoals elektrotechniek, beveiliging, klimaat en communicatie oplossingen,  aangeboden door één partij”

Uitdagende projecten vragen om een sterk team van vakmensen die goed op elkaar zijn ingespeeld. Door onze krachten en specialismen te bundelen tillen we ieder project naar een hoger niveau!

WAAR WIJ VOOR STAAN.

✔️ Eén  aanspreekpunt voor alle specialismen
Die controle en overzicht heeft over het gehele project. Zo bouwen we efficiënt vooruit en komen we tot de beste totaaloplossing!
✔️ Een perfecte connectie
Zodat we snel kunnen schakelen en meedenken. De gouden formule voor een soepel lopend project

✔️ Een team met eigen specialisten
Die weten waar ze het over hebben. Je bent dus gegarandeerd van écht vakwerk!

✔️ Dé partij waar je van op aan kunt
gedurende het hele project!“Een man een man, een woord een woord.” 

JOUW SCHAKEL TUSSEN DE WERKVLOER EN DE REGELGEVING

Alles heeft een risico, maar voor alles is ook een oplossing! Wij zijn de schakel tussen alle specialismen op de werkvloer, zodat we overzicht houden over het gehele project en de risico’s die hierbij komen kijken snel en gemakkelijk kunnen opvangen.

Op de hoogte van de laatste regelgeving? Reken maar! We zorgen voor de juiste oplossing die past bij jouw situatie én voldoet aan de voorwaarden en eisen van de gemeente en verzekeraars. 

We werken op basis van respect en vertrouwen en zetten jouw belang altijd op #1 ! Je kunt dan ook altijd rekenen op eerlijk advies en eerlijke offertes.