JONG EN MODERN
MET EEN RIJKE GESCHIEDENIS

Als onderdeel van de Fried van de Laar Groep, geloven wij dat bouw, renovatie én de aanleg van flexibele en vooral betrouwbare installaties naadloos op elkaar aan moeten sluiten.

Daar wil ik meer van weten!

FVDL TOTAALTECHNIEK

Het aannemersbedrijf dat Fried van de Laar begon in 1994 als een klein en ambitieus familiebedrijf, is uitgegroeid tot één van de topspelers in de markt. 

Specialisatie is de sleutel tot succes. FVDL Totaaltechniek is binnen de Fried van de Laar Groep ontstaan door de groeiende vraag naar specialisten op het gebied van installatietechniek in de breedste zin van het woord. Van elektrotechniek tot aan klimaatbeheersing en van veiligheidssystemen tot aan complete data en communicatie oplossingen.

 

bedenken, installeren Én onderhouden

Wij bieden een totaaloplossing. Van het bedenken en installeren tot aan het complete onderhoud van iedere installatie.  We zijn niet voor niets FVDL Totaaltechniek. Iedere oplossingen is altijd praktisch, probleemoplossend en toekomstproof. Wij kijken vooruit, denken mee en zijn er van overtuigd dat specialisatie de sleutel is tot succes.

En we hebben een prachtige track record want onze specialisten worden ingeschakeld door bedrijven als Jumbo Supermarkten, LaPlace, AHOLD, Domino’s Pizza, Subways, Holland Casino’s, Shell en nog vele anderen.

Onze visie

Bouw, renovatie en aanleg installaties zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In alles wat wij doen willen wij onze opdrachtgevers een totaaloplossing kunnen aanbieden. Wij streven er altijd naar om nóg beter te worden in ons vak. 

Binnen FVDL Totaaltechniek leiden we mensen op onze eigen manier op en zetten daarmee een nieuwe standaard in de markt. De tijd van losse partners is voorbij. Opdrachtgevers willen vandaag de dag één aanspreekpunt, één persoon die verantwoordelijk is voor kwaliteit, processen en afspraken.  Één mailtje of één telefoontje. En zaken worden geregeld. Dat is precies hoe wij het liefste werken bij FVDL Totaaltechniek.