ELEKTROTECHNIEK
BEST (REGIO EINDHOVEN)

Snelle en betrouwbare elektrotechnische installaties voor elk project. Wij duiken met de juiste/positieve energie in ieder project Van verlichting en besturingsinstallaties en bekabeling, de elektra in een pand. FvdL Totaaltechniek denkt altijd twee stappen vooruit. Zo kun jij altijd rekenen op de slimste elektra oplossing voor jouw project!

Daar wil ik meer van weten!

FVDL ELEKTROTECHNIEK

Snelle, betrouwbare en vooral slimme installaties, dat is waar we voor staan!

Elektra moet vóór jou werken, daarom denken we met je mee mee en kijken we hoe we met de juiste oplossingen jouw leven makkelijker kunnen maken. We maken een plan op maat dat naadloos aansluit bij jouw situatie, niet alleen nu maar ook in de toekomst! Dat noemen wij pas slim 😉 

Of het nu gaat om verlichting, data en communicatie oplossingen of de automatisering of verduurzaming van het pand, onze specialisten staan voor je klaar met de slimste technieken en installaties. Want dat is waar wij de juiste energie van krijgen!

VERLICHTINGSINSTALLATIES

Verlichting gaat veel verder dan ‘een paar lampen ophangen’. Het bepaald de sfeer in een ruimte en kan jouw interieur maken of breken! Onze specialisten kijken daarom per ruimte naar de optimale mogelijkheden voor een schitterend  eindresultaat.

Of het nu gaat om hoofdverlichting, sfeerverlichting, accentverlichting of nachtverlichting, met een ontwerp en lichtplan op maat zorgen we dat elke ruimte esthetisch en praktisch optimaal verlicht is! We denken mee tot in de details: van het aantal lichtpunten en de aansturing tot energiezuinige opties.

Kortom, we hebben alles in huis voor de juiste oplossing. Bel of gerust met een uitdaging of een vraagstuk, dan denken we met alle plezier met je mee!

DATA EN COMMUNICATIE

Waar digitaal gewerkt wordt zijn betrouwbare data- en communicatie installaties een must!

Ons team kijkt samen met jou wat er waar nodig is aan digitale communicatie. Hoeveel werkplekken zijn er? Waar heb je internetaansluitingen en telefoon nodig? Komen er beamers of schermen te hangen?

Je kunt rekenen op eerlijk advies en installatie van de beste data oplossingen. Van WiFi tot netwerkpoorten en patchkasten, wij zorgen dat je altijd online en bereikbaar bent!

BESTURINGSINSTALLATIES

Naast het bedenken en realiseren van plannen en installaties, kun je ook op ons rekenen als het gaat om besturingsinstallaties. 

Een besturingsinstallatie is de cruciale schakel die het besturingskastje en de apparaten met elkaar verbindt. 

We leggen alle bekabeling die nodig is om de verschillende componenten, van besturing tot apparaat, soepel en snel met elkaar te laten communiceren. 

Gewoon, zoals het hoort!

AUTOMATISERING

Waarom dingen handmatig doen als het ook slim of automatisch kan?

Met de nieuwste automatiseringsoplossingen en dali-installaties zorgen we ervoor dat iedereen soepel door het pand beweegt zonder en alle systemen en installaties, van verlichting tot zonnewering en klimaatregeling, gemakkelijk vanaf zijn telefoon kan besturen. 

Benieuwd hoe we jouw pand een stuk slimmer kunnen maken? 

VERDUURZAMING

Duurzame oplossingen hebben de toekomst. Ook voor jouw bedrijf!

Duurzaamheid is de afgelopen jaren een begrip geworden en het biedt bedrijven dan ook de nodige kansen. Met minimale investeringen kunnen organisaties al snel 15 procent van de energie in hun gebouwen besparen.

En precies daarom denken wij graag in duurzame mogelijke oplossing; van zonnepanelen tot warmtepompen als vervanging van gasinstallaties. 

Wist je dat ons kantoor het Groenste pand van Nederland was in 2016/2017? 

Samen streven we naar 0 op de meter!