Totaaltechniek voor
Vogels hoofdkantoor

DE UITDAGING

De Eindhovense producent van muurbeugels voor TV-schermen, monitoren en geluidsboxen wilde hun bestaande locatie gaan renoveren naar een kantoor van de toekomst en hiervoor was heel erg veel techniek nodig. Het team van FVDL Totaaltechniek heeft hier een van de grootste, meest moderne en uitdagende installaties gerealiseerd tot nu toe. Een uitdaging die wij met een grote glimlach zijn aangegaan.

Akoestische oplossingen

Een van de belangrijkste pijlers voor deze producent van onder andere geluidstechniek was natuurlijk de akoestiek van de verschillende ruimtes. Er waren namelijk presentatieruimtes waar het geluid perfect moest zijn en testruimtes waar het geluid goed meetbaar moest zijn.  En in de werkruimtes waar collega’s aan het werk waren, mocht geen overlast zijn van deze geluidsruimtes. In samenwerking met Vogel’s zijn de nieuwste en beste technieken toegepast voor een perfect eindresultaat.

Onzichtbaar weggewerkt

Ook de verschillende showrooms waren een uitdaging. Want aan de ene kant moet een showroom of presentatieruimte behaaglijk en comfortabel zijn en aan de andere kant moesten de ruimtes ook voorzien worden van veel techniek op gebied van stroomvoorzieningen en netwerken. En alles moest natuurlijk een naadloze, vrijwel onzichtbare afwerking hebben omdat deze ruimtes de klanten van Vogels moeten overtuigen van de kwaliteit van het merk. En dan vormen de kwaliteit en een perfecte afwerking de puntjes op de i. Geen probleem voor FVDL Totaaltechniek natuurlijk.

Een echte totaaloplossing

Wat echt kenmerkend was waren de vele verschillende materialen en installatietechnieken in de diverse ruimtes. Van de juiste akoestiek in testruimtes tot aan de beleving, veiligheid en comfort voor de medewerkers in alle werkruimtes.

FVDL heeft hier letterlijk gezorgd voor een totaaloplossing voor de techniek: van elektra, luchtkwaliteit, klimaattechniek, veiligheidssystemen tot aan de moderne communicatie oplossingen en de snelle netwerken. Vogels heeft hiermee echt een kantoor dat klaar is voor de toekomst.

Onze wens was een futureproof werkomgeving waarin we ook onze klanten en partners met trots kunnen ontvangen en kunnen laten zien waar wij als merk Vogel’s voor staan. En die hebben we gekregen!

Gerdi Vogels

Meer weten over dit project?

Wil je meer weten over dit project of wil je weten hoe wij ook jullie hoofdkantoor kunnen omtoveren tot een waar werkparadijs? Neem dan contact met ons op.

Gert van Middelkoop

0499 39 64 38