WERKTUIGBOUWKUNDE
BEST (REGIO EINDHOVEN)

Bij FVDL Totaaltechniek in Best hebben wij een topteam van werktuigbouwkundige specialisten. Zij bedenken, ontwerpen en realiseren precies de oplossing waart je naar op zoek bent en geen uitdaging is ons te groot. Zoek je één totaaloplossing? Dan moet je bij FVDL Totaaltechniek zijn.

Daar wil ik meer van weten!

Slimme automatisering met werktuigbouwkundige oplossingen

Zowel bij nieuwbouwprojecten als in renovatieprojecten binnen de wil je uiteindelijk maar een paar dingen, namelijk comfort, uitstraling en optimaal gebruik van ruimtes. Slimme automatiseringen spelen hierin een zeer belangrijke factor en onze werktuigbouwkundige specialisten bedenken, ontwerpen en realiseren deze werktuigbouwkundige gebouwgebonden installaties. Denk aan klimaatinstallaties, elektrotechniek, duurzame energie beveiligingssystemen en gebouwbeheersystemen.

Geen project of uitdaging is ons te groot

In de regio Eindhoven vind je geen beter werktuigbouwkundig team omdat wij altijd een stap verder kunnen gaan. Wij hebben namelijk veel meer disciplines in huis. Denk aan elektrotechniek, beveiligingstechniek en de nieuwste  duurzame oplossingen. Hierdoor heb je als opdrachtgever bij ons altijd één aanspreekpunt, wij houden de lijntjes lekker kort en bouwen altijd vooruit aan morgen. Dat zie je terug in onze werkwijze, planning en in onze adviezen. Geen project is ons te groot en geen uitdaging gaan wij uit de weg!

ALLE KENNIS IN EIGEN HUIS

Onze werktuigbouwkundige specialisten opereren vanuit ons hoofdkantoor in Best, regio Eindhoven waar wij met een team van specialisten zorgen voor alle installaties op gebied van elektrotechniek, klimaattechniek, veiligheidssystemen, communicatie- en datanetwerken. En uiteraard is een totaaloplossing pas compleet, als je ook een goede service op het gebied van onderhoud en storingen kan bieden. Door middel van goed onderhoud zorgen we ervoor dat alle installaties en systemen goed, efficiënt en operationeel blijven functioneren. En mocht er toch een keer een storing optreden? Dan staan onze collega’s van de storingsdienst 24-7 voor je klaar om in heel Nederland de storing zo snel mogelijk op te lossen.

ÉÉN OPLOSSING VOOR AL JE VRAGEN

De tijd van losse partners is voorbij. Opdrachtgevers willen vandaag de dag één aanspreekpunt, één persoon die verantwoordelijk is voor kwaliteit, processen en afspraken.  Één mailtje of één telefoontje. En zaken worden geregeld. Dat is precies hoe wij het liefste werken bij FVDL Totaaltechniek.

We heten niet voor niets FVDL Totaaltechniek. Iedere oplossing is altijd praktisch, probleemoplossend en toekomstproof. Wij kijken vooruit en denken altijd mee naar de best passend oplossing. En natuurlijk bedienen wij niet alleen opdrachtgevers in Best en regio Eindhoven. Wij worden bijvoorbeeld ingeschakeld door bedrijven als Jumbo Supermarkten, LaPlace, AHOLD, Domino’s Pizza, Subways, Holland Casino, Shell en nog vele anderen.