INSTALLATIETECHNIEK
BEST (REGIO EINDHOVEN)

FVDL Totaaltechniek in Best is dé partner op gebied van installatietechniek. Bij de aanleg van flexibele en vooral betrouwbare installaties, moet alles naadloos op elkaar aansluiten. Van elektrotechniek tot klimaatinrichting en van communicatie- en data netwerken tot aan oplossingen voor duurzame energie. Wil je één totaaloplossing? Dan moet je bij FVDL Totaaltechniek zijn.

Daar wil ik meer van weten!

EEN INSTALLATIEBEDRIJF MET EEN VISIE

FVDL Totaaltechniek in Best is een installatiebedrijf met een duidelijke visie. Wij geloven er namelijk in dat bouw, renovatie en aanleg installaties onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. En door vroegtijdig bij het totale traject te worden betrokken kunnen we meedenken naar de slimste oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Op ons hoofdkantoor in Best en natuurlijk ook in de praktijk, leiden we mensen op onze eigen manier op en zetten daarmee een nieuwe standaard in de markt. De tijd van losse partners is voorbij. Opdrachtgevers willen vandaag de dag één aanspreekpunt, één persoon die verantwoordelijk is voor kwaliteit, processen en afspraken.  Één mailtje of één telefoontje. En zaken worden geregeld. Dat is precies hoe wij het liefste werken bij FVDL Totaaltechniek.

BEDENKEN, INSTALLEREN ÉN ONDERHOUDEN

Wij bieden onze opdrachtgevers een totaaloplossing. Van het bedenken en installeren tot aan het complete onderhoud van iedere installatie.  We heten niet voor niets FVDL Totaaltechniek. Iedere oplossingen is altijd praktisch, probleemoplossend en toekomstproof. Wij kijken vooruit en denken altijd mee naar de best passend oplossing.

En natuurlijk bedienen wij niet alleen opdrachtgevers in Best en regio Eindhoven. Onze specialisten werken aan de mooiste projecten over heel Nederland. Wij worden bijvoorbeeld ingeschakeld door bedrijven als Jumbo Supermarkten, LaPlace, AHOLD, Domino’s Pizza, Subways, Holland Casino, Shell en nog vele anderen.

ALLE TECHNIEK, ÉÉN TOTAALOPLOSSING

Wij opereren vanuit ons hoofdkantoor in Best, regio Eindhoven waar wij met een team van specialisten zorgen voor alle installaties op gebied van elektrotechniek, klimaattechniek, veiligheidssystemen, communicatie- en datanetwerken. En uiteraard is een totaaloplossing pas compleet, als je ook een goede service op het gebied van onderhoud en storingen kan bieden.

Door middel van goed onderhoud zorgen we ervoor dat alle installaties en systemen goed, efficiënt en operationeel blijven functioneren. En mocht er toch een keer een storing optreden? Dan staan onze collega’s van de storingsdienst 24-7 voor je klaar om in heel Nederland de storing zo snel mogelijk op te lossen.