MAXIMALE VEILIGHEID
VOOR JE BEDRIJF EN MENSEN

Altijd optimale beveiliging voor jouw pand en mensen! Onze VEB erkende installateurs staan voor je klaar! Van inbraaksignalering, beveiligingscamera’s, en brandmeldinstallaties tot toegangscontrole en intercomsystemen, je kunt altijd rekenen op de beste beveiligingsoplossing voor jouw bedrijf en medewerkers!

Daar wil ik meer van weten!

VEILIGHEID STAAT VOOROP!

Een veilig gevoel voor je medewerkers en zekerheid voor je bedrijf staat natuurlijk altijd op één. Wij begrijpen dat als geen ander!

Overdag of in de avonduren, in of rondom je pand, beveiliging moet altijd en overal goed werken, zodat iedereen met een veilig gevoel kan werken. 

Onze installateurs zijn VEB gecertificeerd en weten als geen ander wat er nodig om jouw bedrijf goed te beveiligen. Niet alleen nu maar ook in de toekomst!

INBRAAKSIGNALERING

De bescherming van je bedrijf en medewerkers staat natuurlijk voorop, maar ook de verzekering stelt vaak eisen over de inbraakinstallaties in en rondom je pand.

Onze specialisten denken graag met je mee over de inbraaksignaleringsinstallaties die voldoen aan de eisen en wensen van jou, je medewerkers én de verzekeraar! 

Voor elke situatie zijn er meerdere mogelijkheden. We kijken daarom samen wat de beste praktische en esthetische oplossing is. Want hé, het oog wil ook wat!

Met de producten van Agritech haal je gegarandeerd kwalitatieve en duurzame installaties in huis!

CAMERA OBSERVATIE

Alles in en rondom je pand in de gaten kunnen houden via je telefoon? Geen probleem! 

Of het nu gaat om observatie in het pand, buiten op de parkeerplaats of kentekenregistratie, ons team staat voor je klaar met eerlijk advies en een passende camerasysteem voor jouw situatie en wensen.

Daarnaast zorgen we dat je de juiste papieren ontvangt voor registratie bij de registratiekamer in Den Haag zodat je de beelden altijd kan gebruiken wanneer dit nodig is.

BRANDMELDINSTALLATIES

Brand! Het is de nachtmerrie van iedere ondernemer of pandeigenaar. Als eigenaar ben je namelijk verantwoordelijk voor de veiligheid van alle mensen en dieren in het pand. 

Daarnaast moet elke brandmeldinstallatie aan wettelijke regelgeving voldoen. Maar we denken graag een stapje verder dan dat, zodat je niet alleen nu maar ook bij groei in de toekomst veiligheid kunt garanderen. Daar kun je mee vooruit!

TOEGANGSCONTROLE

Vooral in grotere bedrijven is het belangrijk om de doorstroom van mensen in het pand te analyseren en managen. Wie gaat er in en uit? Wie heeft toegang tot welke ruimtes? 

Ons team adviseert je graag over de mogelijkheden rondom toegangscontrole, aanwezigheidsregistratie en werktijdregistratie. Zo kun jij met een gerust hart de portier op vakantie sturen 😉

VIDEO INTERCOM SYSTEMEN

Voor de bescherming van het pand en je medewerkers wil je natuurlijk graag zien wie er voor de deur staat voor je open doet en terug kunnen zien wie er in het pand zijn geweest. 

Met het juiste video-intercom systeem zorgen we dat de receptionist altijd zicht heeft op de ingang. 

Geen receptie? Geen enkel probleem! Dan connecten we de camera gewoon met een app op je telefoon.